Kalle Holm stannar i Nybro Vikings
Publicerad: 2024-05-17
Truppen
Den talangfulla backen som anslöt till Nybro Vikings på lån under den gångna säsongen har skrivit på ett nytt ettårsavtal.

HV71-fostrade Kalle Holm inledde säsongen 2023/24 med HC Dalen i HockeyEttan. Efter 20 matcher med HC Dalen anslöt Holm på lån till Nybro Vikings i januari och gjorde ett starkt avtryck redan i sin debut mot Mora IK. Han gjorde 1+1 direkt och efter att ha imponerat så pass mycket under sina första två matcher förlängdes lånet över den resterande delen av säsongen. 

Nu har Kalle Holm, som fyller 22 år nästa vecka, signerat ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2024/25 och sportchef Mikael Aaro är nöjd över att behålla honom i Nybro.

- Kalle behöver knappast någon närmre presentation efter det starka avtryck han stod för under vintern här i Nybro. Det ska bli väldigt spännande att fortsätta följa hans utveckling och vi hoppas att han kan ta sitt spel till ytterligare en nivå i vår miljö, säger sportchef Mikael Aaro.

På 26 matcher i Vikingströjan blev det 15 poäng för den spelskickliga backen som säger så här om valet att stanna i Nybro Vikings:
- Efter förra årets prestationer som lag och förening så tror jag stenhårt på att vi kommer kunna göra något riktigt bra även nästa säsong. Jag ser verkligen fram emot att dra på mig Nybrotröjan igen och spela inför alla våra supportrar igen.

Du blev snabbt en populär spelare i Liljas Arena under förra säsongen. Har du känt av supportrarnas stöd?
- Absolut. Supportrarna vi har är helt underbara. De sjunger match efter match och oavsett resultat så står de där och stöttar oss. Vilka supportrar vi har!, säger Kalle Holm. 

Välkommen "på riktigt", Kalle!

Kommunikatör Niklas Erlandsson