Ispremiär 2024/25 - Träningsmatch mot Växjö Lakers!
Publicerad: 2024-05-13
Ispremiär
Torsdagen den 8 augusti blir det träningsmatch mot Växjö Lakers i Liljas Arena.

Ispremiären har blivit en fin tradition i Liljas Arena och har de senaste åren varit en stor succé. De senaste säsongerna har vi kört en öppen träning med tävlingar och spelarpresentation. I år kommer upplägget att vara lite annorlunda. 

Fyrfaldiga svenska mästarna Växjö Lakers kommer på besök till Liljas Arena för att kickstarta säsongen 2024/25 med en träningsmatch. Matchen kommer att starta kl. 19.00 och spelas som en helt vanlig träningsmatch. Efter matchen kommer hela spelartruppen att finnas tillgänglig för er som vill snacka upp säsongen, ta lite bilder eller få spelarnas autografer. 

Souvenirbutiken och kioskerna kommer att vara öppna under hela kvällen och vi hoppas och tror på ett stort intresse kring denna match som blir avstampet för säsongen 2024/25. För att vi ska veta hur mycket folk som kommer på matchen så att vi kan planera och genomföra ett tryggt arrangemang kommer vi att ta en symbolisk entréavgift. Det kommer att kosta 20 kronor och "biljetterna" kommer att finnas tillgängliga via vårt ordinarie biljettsystem Tickster. Under matchen är det fri sittning som gäller vilket innebär att man med fördel kommer i god tid till matchen. Insläppet kommer att öppna kl 17.30.

Missa inte denna härliga kväll där vi mäter krafterna mot ett av Sveriges allra bästa lag och där ni kommer att se och träffa alla spännande nyförvärv i truppen 2024/25!

Vi kommer att öppna upp biljettförsäljningen till denna kväll senare under sommaren. Håll utkik i våra kanaler för vidare information kring denna spännande ispremiär 2024/25!

Kommunikatör Niklas Erlandsson