Filip Bratt klar för Nybro Vikings
Publicerad: 2024-02-15
Truppen
Nybro Vikings värvar Filip Bratt från Huddinge IK i HockeyEttan.

Det är deadline day och den sista dagen att kunna värva spelare innan transferfönstret stänger. På en spelarmarknad som är väldigt tunn har det varit en tuff och intensiv jakt för sportchef Rasmus Aro att hitta förstärkning på backsidan.

Nu kan vi meddela att den spelskickliga backen Filip Bratt har valt att skriva på för Nybro Vikings. Den 21-åriga stockholmaren ansluter från Huddinge IK men har även hunnit med spel i Borås HC i HockeyEttan under säsongen. Det är en talangfull back med stor potential som trots sin unga ålder redan har en hel del erfarenhet. Bratt har utöver spel i HockeyEttan spelat 67 matcher i HockeyAllsvenskan med AIK, gjort en kortare sejour i USA och spel i ECHL samt representerat juniorkronorna. 

Kontraktet är skrivet över resterande delen av säsongen och Filip är spelklar direkt till morgondagens match mot Brynäs.

Sportchef Rasmus Aro kommenterar värvningen av Filip Bratt så här:
- Filip är en ung back med stor potential. Han vill uppåt i karriären och ser en stor möjlighet i att representera Nybro Vikings under sista delen av säsongen.

Välkommen till Nybro Vikings, Filip!


Kommunikatör Niklas Erlandsson