Nybro Vikings förlänger med Robin Wengdahl
Publicerad: 2024-04-19
Ledarstab
Robin Wengdahl är klar för ännu ett år som assisterande tränare i Nybro Vikings IF.

Robin Wengdahl avslutade spelarkarriären efter 385 matcher i Nybro Vikings IF och klev kort därefter över i en roll som assisterande tränare till Tommy Samuelsson.

Ledarskapet vid sidan av isen var en ny erfarenhet för Wengdahl som under säsongen vuxit in i tränarrollen och tagit stora steg i sin utveckling. Nu står det klart att han förlänger över ytterligare en säsong i föreningen.

- "Wengan" har haft en tydlig roll som han hanterat föredömligt och kommer till nästa säsong att få ytterligare ansvar. Han står för en identitet och hjärta i föreningen som vi värnar om och är mycket glada över att han fortsätter, säger Kim Ahlqvist, klubbdirektör i Nybro Vikings IF.

Robin Wengdahl säger så här om att fortsätta sin resa i Nybro Vikings:

- Det känns jättebra att förlänga mitt avtal ytterligare ett år. Jag går in med ett annat självförtroende nu och känner att jag har ännu mer att bidra med. Jag ser verkligen fram emot säsongen. Tommy har sedan dag ett varit en bra mentor för mig i rollen som tränare. Han ger plats för mig att utvecklas varje dag, säger Robin Wengdahl.