Tack för allt, Robin Johansson!
Publicerad: 2024-03-28
Truppen
Robin Johansson har varit en omutlig sista utpost i Nybro Vikings IF de senaste fem säsongerna. Nu slutar han med ishockeyn och väljer att satsa på den civila karriären.

Robin Johansson kom till föreningen inför säsongen 19/20 och har varit ett fundament i den satsning Nybro Vikings genomfört med att ta sig tillbaka till HockeyAllsvenskan. Robin har radat upp starka prestationer på isen år efter år - och även nu i HockeyAllsvenskan har han varit en stabil sista utpost tillsammans med Tex Williamsson.

För Robin Johansson har det blivit fem säsonger och 148 matcher i Nybro Vikings. Efter att ha krönt karriären med att ta Nybro till HockeyAllsvenskan har Robin även varit med och bidragit till att laget denna säsong tog sig hela vägen till kvartsfinal mot Brynäs. Nu väljer Robin Johansson att lägga skridskorna på hyllan för att satsa på sin civila karriär.

- Robin blev startskottet på spelarsidan för den resa som sedan gjorts mot HockeyAllsvenskan. Han bidrog stort på isen med sina prestationer men också som en ledare i omklädningsrummet. Fem säsonger i klubben med stora framgångar, all respekt till Robins insats för Nybro Vikings, säger Rasmus Aro, sportchef i Nybro Vikings IF.

Robin Johansson är en av föreningens stora hjältar och kommer för evigt att vara en vital del av föreningens historia.

- Det har vart en ära att representera vikings under de senaste fem säsongerna och på nära håll fått se de enorma framstegen föreningen gjort på alla plan. Med den passionen och gemenskapen som finns i staden är jag säker på att framgången kommer fortsätta. Tack, säger Robin Johansson.

Tack Robin för dina stora insatser på och utanför isen. Till hösten kommer vi att tacka av dig på isen och hylla dig för den stora hjälte du är!